FLEET MANAGER OF THE YEAR


Dé nieuwjaarsreceptie van de Belgische automobiel­wereld

Jaarlijks ontvangen we in januari meer dan 800 van de voornaamste spelers uit de Belgische automobielwereld!

De award ‘Fleet Manager of the Year’ gaat naar de man of vrouw die in het afgelopen jaar als meest verdienstelijke Fleet Manager werd beschouwd door de lezers van het magazine FLEET en vooraanstaande spelers uit de Belgische fleetsector. Stemmen voor deze award kan via het stemformulier dat de lezers ontvangen bij het septembernummer van FLEET.
Naast de uitreiking van deze award worden op dit event eveneens trofeeën overhandigd voor de meest verkochte wagen, van en fleetwagen in België, de Best Selling Cars (awards van Febiac).
De Fleet Mobility Manager of the Year wordt dan weer beloond voor zijn totaalaanpak rond vlootbeheer en mobiliteit.
Sinds 2019 reikt FLEET Dealers ook een award uit aan de FLEET Dealer of the year. Alle onafhankelijke leasingmaatschappijen stemmen dan om de beste fleet concessiehouder van het land te kiezen.

Bekijk de vorige editie op: https://www.fleetmanageroftheyear.be/

Dit event is uitgegroeid tot dé nieuwjaarsreceptie van de Belgische automobielwereld.


Charity

FLEET Manager of the Year ondersteunt onderzoek Translational Cancer Research Unit (TCRU) van de GZA Ziekenhuizen – campus Sint-Augustinus.
Met de organisatie van de FLEET Manager of the Year wenst Effective Media voortaan bij te dragen aan een onderzoek door Translational Cancer Research Unit (TCRU) van de GZA Ziekenhuizen – campus Sint-Augustinus.
De onderzoeksgroep TCRU van het Oncologisch Centrum van het ziekenhuis Sint-Augustinus (GZA) te Antwerpen doet al decennialang onderzoek om het gedrag van kankercellen in de lever beter te begrijpen.

Metastasering, of uitzaaiing, is de belangrijkste reden waarom mensen sterven aan kanker. Talrijke tumoren, waaronder dikke darmkanker, borstkanker en melanoom, geven aanleiding tot metastasen in de lever. Behandeling van patiënten met levermetastasen is nog steeds een uitdaging. Een uitbreiding van de kennis van de biologie van levermetastasen kan bijdragen tot de ontwikkeling meer werkzame behandelingen.

Onze bijdrage zal toelaten om op microscopische schaal de communicatie tussen immuuncellen en kankercellen in de lever te bestuderen. Deze studie is van belang omdat we weten dat eens een patiënt leveruitzaaiingen heeft, het activeren van de afweercellen door immuuntherapie minder goed lukt. Dit onderzoek kan dus bijdragen tot het verbeteren van het succes van immuuntherapie bij patiënten met levermetastasen. Per persoon die deelneemt aan de gala avond van de FLEET Manager of the Year wordt er € 10 gestort aan het onderzoek. Met de jaarlijkse opkomst van meer dan 1000 deelnemers hoopt Effective Media een totaalbudget bij te dragen van € 10.000.

Ook andere events zullen in 2022 bijdragen tot dit initatief.

/p>

 

</p>


page-icon-47859FLEET Manager of the Year
(info-tarieven-aanlevering)