NTWRP Shopping Night

Wil je eens genieten van mode, reserveer dan enkele plaatsen op de NTWRP Shopping Night, een exclusieve shopping experience in de mooiste boetieks in het centrum van Antwerpen.

Katia Alens selecteert een tiental modezaken die op donderdag 29 november de deuren openen van 18 tot 22 uur. Een selectie aan genodigden genieten van een exclusieve shopping belevenis die begint vanuit een Interparking. Men parkeert er zijn wagen en BMW-limousines met leuke sfeermuziek zorgen voor de verplaatsing naar de verschillende modezaken. Bij het vertrek met de shuttle krijgt elke genodigde goodiebag en een plan met de voorstelling van de verschillende modezaken en de collecties met tips van Katia. In elke zaak worden de genodigden ontvangen met een drankje, zijn er animaties en wordt de herfst/winter collectie voorgesteld. Vanaf 22 uur ben je welkom op de after-party in de Flamingo Bar by Tanja Dexters.

 

  • Kapitaalkrachtige doelgroep op basis van een selectieve lijst
  • Samengesteld door Katia Alens, Centrauto en de deelnemende modezaken
  • Inschrijvingen via de website
  • Prijs € 24 parking, parkingvoucher twv. € 20, shuttles, toegang tot de shops, de drankjes en toegang tot de after-party in de Flamingo Bar

 

Interesse?

Meer info en inschrijvingen via www.exclusiveshoppingnight.be