Creatieve diensten

MERKIDENTITEIT.

Maatwerk

Er bestaat niet zoiets als ‘prêt-à-porter’ in de communicatie. Elk merk of bedrijf heeft zijn eigen identiteit en wil laten zien dat het beschikt over een uniek DNA. Na vaststelling van het profiel en identiteit, krijgt elke klant een unieke aanpak en follow-up.

Sterke concepten

Voor elke opdracht, van een kleine uitnodiging tot een uitgebreide campagne, streven wij naar het best mogelijke resultaat door het gebruik van sterke concepten die zijn de basis voor een goede communicatie. Een ideale start voor het creëren van moderne en sterke merken.

Logo’s & Huisstijl

Logo’s & CI gemaakt door Effective Media zijn direct herkenbaar en vertellen over de waarden, filosofie, marktpositie en bedrijfsdoelstellingen. Het team is op de hoogte van de nieuwste designtrends, om moderne en innovatieve logo’s te creëren.

Advertentie & Campagnes

Een sterke advertentie of campagne is gebaseerd op een sterk idee. Wat is de ‘kernboodschap’ en wat is de beste creatieve manier om deze boodschap aan uw doelgroep over te brengen? We werken altijd met creatieve, begrijpbare en herkenbare boodschappen zodat deze gemakkelijk bijblijven.


Meer gerichte oplossingen

MET INKT.

Salesfolders, exclusieve brochures

Een luxueuze bedrijfsbrochure? Een stijlvolle presentatiefolder? De afgelopen 15 jaar  verzamelde het team voldoende ervaring om elke opdracht met succes te voltooien, om uw producten de uitstraling en feel te geven  die ze verdienen. We staan u ook bij in alle facetten van het proces: lay-out, papierkeuze, druk, follow-up, etc. Zo kunnen we een perfect resultaat garanderen binnen de vooropgestelde timings.

Mailings

Mailings worden zodanig ontworpen dat ze aandacht trekken en vooral niet verloren gaan in de hopen publiciteitsdrukwerk. Dit doen we via slim grafisch ontwerp, een leuke verpakking, goede en gepersonaliseerde inhoud en verzending, naar specifieke doelgroepen of box-to-box media.

Belettering en buitenreclame

Bedrijfsauto’s of vrachtwagens, maar ook uw eigen gebouw, zijn een zeer interessante, flexibele en zichtbare manier om uw boodschap kenbaar te maken. Door een grotere visuele aanwezigheid wordt uw merk versterkt, wat indirect tot klantenbinding leidt.


PIXELS.

Websites & Online communicatie

Enkel op het internet aanwezig zijn is echt niet meer genoeg. Een website is het eerste contact met een mogelijke klant. Die moet daarom professioneel overkomen en de juiste uitstraling hebben. Het is ook een venster dat uw bedrijf toegankelijk maakt op elk moment van de dag. Effective Media biedt een breed scala aan internetdiensten waaronder domeinregistratie, opzetten van websitehosting, e-mailmarketing, op maat gemaakte wordpressthemas, enzovoort.

Social Media

Sociale media zijn niet weg te denken uit uw communicatie. Bijna iedereen bezit een social media-account en gebruikt het zelfs vaker dan de conventionele postbus. Hoewel dit fantastische medium gemakkelijk te bezeilen valt, zijn er vele gevaren en don’ts. Wij kunnen u helpen en begeleiden om deze verschillende (gratis) kanalen optimaal te benutten.

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn ondertussen goed ingeburgerd en blijven een  uitstekende communicatiewijze. Statisch of dynamisch, klein of groot: digitale nieuwsbrieven zijn goedkoper dan gedrukte mailings en kunnen vrij snel ontwikkeld en verzonden worden indien u geen tijd noch geld wenst te verliezen aan drukkerijen en verzending. Wij geven u hierin gepast advies om een optimaal resultaat te behalen.

Tablet Publishing

Tablets zijn overal, in België bezit 1 op de 3 gezinnen een tablet en het aantal blijft snel groeien. Onnodig om te zeggen dat u met dit medium een groot aantal potentiële klanten kan bereiken om op een trendy en dynamische manier. Tablets werken ook zeer overtuigend tijdens salespresentaties voor prospects en bestaande klanten. Effective Media ontwikkelde reeds enkele tabletmagazines, volgestouwd met ‘rich media’ (video, geluid), evenals dynamische presentaties.

Presentaties

Behoefte aan een snelle en vlotte presentatie? Slideshows en PowerPoint-presentaties bieden dezer dagen veel mogelijkheden. Het is gemakkelijk om zelf een kleine presentatie samen te stellen, maar als u echt wil overtuigen moet alles goed zitten, tot het kleinste detail. Effective Media kan dit voor u van A tot Z afhandelen zodat uw sales zich volledig kunnen concentreren op de verkoop en het overtuigen van de klant.