FLEET IN BELGIUM

/p>

FLEET in Belgium is een alomvattend concept waar wagenparkbeheerders het hele jaar door op de hoogte worden gehouden van wat leeft en beweegt in de Belgische fleetmarkt. Via de website en uiteraard het jaarboek worden wagenparkbeheerders continu van de sector op de hoogte gehouden.

Het jaarboek groepeert alfabetisch alle belangrijke spelers in de Belgische fleetmarkt: wageninvoerders, leasing- en verhuurmaatschappijen, petroleummaatschappijen (die een eigen brandstofkaart verdelen), pechverhelpingsdiensten, consultancy-bedrijven, koetswerk-bedrijven en alle andere automotive gerelateerde bedrijven die een belangrijke rol spelen in de wereld van het wagenparkbeheer. Naast deze informatie worden ook statistische gegevens van de markt weergegeven. De nieuwe editie wordt ieder jaar feestelijk voorgesteld tijdens de FLEET Manager of the Year.

Twee keer per jaar wordt er dieper ingegaan op een gevoelig en actueel dossier binnen de automotive sector in het magazine FLEET in Belgium Special. 

Alle info van het jaarboek, de magazines en de functiewissels worden ook online opgenomen, waardoor het fungeert als een handig en volledig werkinstrument voor de fleetmarkt. De fiches met bijhorende advertenties uit het jaarboek zijn via een handige zoekrobot terug te vinden op fleet.be.*

* Rechtstreekse links naar de website en mailadressen van de adverteerder vergemakkelijken het opzoekwerk.

 Info 

UitgeverEffective Media
Aantal pagina’s324 pagina’s
Verspreiding:
6.200 exemplaren gratis verspreid naar de grootste wagenparken in België
SamenstellingEffective Media
Regie:
Effective MediaNancy Gryson
0498 12 01 01
nancy.gryson@effectivemedia.be
 
Patrick Quatennens
0478 22 23 33
Aanlevering:Effective Media
media@effectivemedia.be
Automotive Media Centre
Z.1. Researchpark 20 – 1731 ZellikBanner e-letter: via e-mail:
media@effectivemedia.be
Facturatie
Effective Media

 Verschijning 

 Jaarboek FLEET in Belgium
Verschijning27/03/2024
Reservatie08/02/2024
Info fiches15/02/2024
Materiaal15/02/2024

 Tarieven FLEET In Belgium 

InlassingGroottePrijsAfmetingen: hoogte×breedte
Fiche1/1 pag. (incl. website inclus)€3.995Aflopend: 210 × 297 mm
valse snit: 5 mm
Niet aflopend: 190 × 277 mm
Pub1/1 pag. (incl. 1/1 FICHE & website)€5.995Aflopend: 210 × 297 mm
valse snit: 5 mm
Niet aflopend: 190 × 277 mm
Gamma2/1 pag.€2.295Aflopend: 420 × 297 mm
valse snit: 5 mm
Niet aflopend: 400 × 277 mm
Wikkel* €9.050Afmetingen op aanvraag

Tarieven excl. btw – Agentschapscommissie inbegrepen
* Wikkel: advertentie 1/1 quadripag. op cover 4 + 2 × 1/2 quadri–pagina op binnenflappen + wikkel rond jaargids aanbrengen.

 

 Aanlevering materiaal 

Algemeen

Elke levering van materiaal dient verplicht vergezeld te zijn van een verzendnota met minimum volgende gegevens: opdrachtgever, naam van de adverteerder, datum en titel van alle edities waarin het materiaal gebruikt moet worden en naam van het thema. Uw digitaal materiaal dient vergezeld te zijn van een kleurproef in beide talen.

Leveringsadres voor alle publicaties

Effective Media
Automotive Media Centre
Z.1. Researchpark 20 – 1731 Zellik
media@effectivemedia.be

Ondersteunde formaten

PDF (Medibel) hoge resolutie
Maximale inktlaagdike: 310% 

OPGELET: 100% garantie voor goede plaatsing kan enkel gegarandeerd worden bij aanlevering van gecertifieerde pdf’s  op basis van de profielen die Effective Media hanteert.
Alle info hieromtrent kan worden gevonden op:
http://www.medibelplus.be/nl/

Alle benodigde profielen kunnen ook via deze pagina gevonden worden.  Bij elke foutmelding wordt er nieuw materiaal opgevraagd. Alle aangeleverd digitaal materiaal dat niet voldoet aan de voorafgaande punten zal geval per geval beoordeeld worden op kwaliteit en er zal nadien bepaald worden of het aangeleverde beeldmateriaal al dan niet bruikbaar is voor verdere verwerking.  Effective Media kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor correcties die het op vraag van de klant uitvoert.

 Download infofiche