Beste vrienden van Effective Media,

De verspreiding van het coronavirus heeft zowel het privé- als het professionele leven grondig door elkaar geschud. Op dit moment kunnen we alleen maar het grootste respect betuigen aan onze zorgverleners, die zichzelf dag na dag overtreffen om de levens van onze dierbaren te redden. Om de verdere verspreiding van het virus in te dijken en zo de druk op onze gezondheidszorg te verminderen, nemen ook wij onze verantwoordelijkheid voor zowel ons bedrijf, onze collega’s als de maatschappij.

Naar aanleiding van de maatregelen die onze overheid heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus, is Effective Media sinds maandagochtend overgeschakeld op “remote working”. Concreet betekent dit dat al onze medewerkers voortaan van thuis uit zullen werken, en dat er geen persoonlijke contacten met collega’s of externen mogen plaatsvinden. Wel hebben we alle digitale tools voorhanden om ook in deze uitzonderlijke periode operationeel te kunnen blijven en de kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven.

De ontwikkelingen van de voorbije dagen zullen de komende maanden en jaren een wezenlijke impact hebben op onze sector. Daarom moeten we onze partners steunen om deze zware periode samen door te komen. We zijn er zeker van dat we dit met de nodige dosis flexibiliteit en solidariteit tot een goed einde kunnen brengen.

Het Effective Media team staat voor jullie paraat! Wij blijven bereikbaar via mail of via onze mobiele nummers.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

#FlattenTheCurve

Met vriendelijke groet

Team Effective Media.

Nancy Gryson – 0498 12 01 01 – Nancy.gryson@effectivemedia.be

Jérémy Counye – 0494 28 25 44 – Jeremy.counye@effectivemedia.be

Patrick Quatennens – 0478 22 23 33 – Patrick.quatennens@effectivemedia.be