Het team van Effective Media organiseerde al voor de 24e keer de FLEET Manager of the Year, de traditionele nieuwjaarsreceptie voor de fleetsector. Dit jaar werd de Mechelse Nekkerhal uitgekozen als locatie. Met meer dan 960 aanwezigen kende het evenement een recordeditie en ook qua organisatie werd een extra stap gezet.

De avond begon traditioneel met de uitreiking van de best selling van, fleet car, car en – voor de eerste keer – electric car, waarna de redactie van AutoBuzz.be prijzen uitreikte voor de beste test, coup de Coeur en dreamcar of the year. De winnende auto’s zorgden voor het nodige spektakel door tussen de tafels en langs het publiek te rijden, terwijl topchef Wout Bru en Gault & Millau Chef van het jaar David Martin voor een smakelijk schouwspel op de borden zorgden. Vooraf werd feestelijk geklonken op het vijftig jarig bestaan van hoofdsponsor VAB en het twintigjarige partnership met champagnemerk Laurent Perrier.

Het zwaartepunt van het evenement lag echter later op de avond, toen de FLEET Partners Dealer of the Year – wederom een primeur – en FLEET Mobility Manager werden bekroond om over te gaan tot het moment suprême: de uitreiking van de FLEET Manager of the Year, Marc Fumagalli die de prijs voor het eerst in twintig jaar meenam naar Renault.

 

Een sfeervideo van de avond kan je hier herbekijken, de fotoreportage vind je dan weer hier.