Op donderdag 14 maart stond de allereerste “Let’s Talk FLEET!” gepland, de opvolger van de FLEET Lounge en nog vroeger het FLEET Café. Een nieuwe naam, dat betekent ook een nieuw concept, al bleven de beproefde elementen van het evenement, een netwerkmoment en een academische zitting, wel intact.

En we kunnen alvast spreken van een geslaagde eerste editie! “Let’s Talk FLEET!” kreeg zijn doop bij Mazda Motor Logistics Europe in Willebroek en trok meer dan 150 geïnteresseerden uit de fleetwereld. Voor het eerst niet ’s avonds – zoals traditiegetrouw het geval was bij de FLEET Lounge en het FLEET Café – maar via een lunch tussen 12 en 14 u.

De gebruikelijke academische zitting bleef wel behouden, met dit keer een debat rond het thema “welke bedrijfswagen kies ik in deze turbulente tijden”, gemodereerd door Philip De Paepe, hoofdredacteur van het magazine FLEET. Gasten Joost Kaesemans (woordvoerder Febiac), Marc Vandenbergh (Director Sales and Marketing Alphabet), Luc Pissens (voorzitter BFFMM) en Wim Buzzi (consultant) traden in debat.

Volgende afspraak

Wij maken graag afspraak met u voor de volgende sessie, die op 23 mei plaatsvindt bij SEAT. Binnenkort communiceren we hier rond en worden de inschrijvingen geopend.

Sfeerbeelden en een videoverslag van de eerste “Let’s Talk Fleet!” kan u hieronder bekijken:

Herbeleef de eerste ‘Lets Talk FLEET!’