AUTOBUZZ MAGABOOK 5

Vanaf 20/07 in de krantenwinkel: het AutoBuzz.be MagaBook #5!

Nu de Fransen met ‘onze’ wereldbeker gaan lopen zijn en het stilaan duidelijk wordt dat er – poets wederom poets – ook in de Ronde van Frankrijk geen Belg zal zegevieren, spoelt de AutoBuzz.be-redactie onze nationale kater door met wat voor velen de tweede belangrijkste bijzaak ter wereld is: auto’s.

Iedereen kent het intussen wel, ons Autobuzz.be MagaBook. Met zijn 228 pagina’s houdt onze octaanbijbel nog steeds het midden tussen een magazine en een autoboek, met een gesmaakte mix tussen autonieuws, verrassende scoops, vlot weglezende lifestyle-artikels en diepgravende interviews. Anders gezegd: het dikste, mooiste en meest complete autoblad dat je deze zomer onder ogen zal krijgen. Niet meer, niet minder.

In onze inmiddels vijfde editie, die vanaf 20 juli verkrijgbaar is in de betere dagbladhandel (voor de spotprijs van 7,95 euro dan nog), brengen we daarom opnieuw een compleet nieuwsoverzicht van de Belgische automarkt. Omdat het zelfs voor autofans quasi onbegonnen werk is geworden om de stroom aan nieuwigheden bij de constructeurs te blijven volgen, presenteert onze redactie alle nieuwe modellen in een alfabetisch merkenoverzicht, waarbij ook aandacht wordt geschonken aan de nieuwigheden die de autobouwers voor de komende maanden en jaren in de wachtkamer hebben zitten.

Verder leer je ook waarom Tom Boonen op z’n elfde al een levenslang rijverbod had moeten krijgen, waarom Thierry Neuville dit seizoen wereldkampioen rally wordt (hij heeft het ons beloofd) en waarom de Volkswagen Kever eigenlijk een… Ford had moeten zijn.

En o ja, en mocht je geen zin hebben om naar je lokale krantenboer te hollen, dan kan je je exemplaar van het AutoBuzz.be MagaBook nog steeds hier online bestellen.