FLEET IN BELGIUM


</p>

FLEET in Belgium is een alomvattend concept waar wagenparkbeheerders het hele jaar door op de hoogte worden gehouden van wat leeft en beweegt in de Belgische fleetmarkt. Via de website, 4 e-letters, 2 magazines en uiteraard het jaarboek worden wagenparkbeheerders continu van de sector op de hoogte gehouden.

De gids groepeert alfabetisch alle belangrijke spelers in de Belgische fleetmarkt: wageninvoerders, leasing- en verhuurmaatschappijen, petroleummaatschappijen (die een eigen brandstofkaart verdelen), pechverhelpingsdiensten, consultancy-bedrijven, koetswerk-bedrijven en alle andere automotive gerelateerde bedrijven die een belangrijke rol spelen in de wereld van het wagenparkbeheer. Naast deze informatie worden ook statistische gegevens van de markt weergegeven. De nieuwe editie wordt ieder jaar feestelijk voorgesteld tijdens de Fleetmanager van het jaar.

Twee keer per jaar wordt er dieper ingegaan op een gevoelig en actueel dossier binnen de automotive sector in het magazine FLEET in Belgium Special.

In de vier who-is-who e-letters houden we u op de hoogte van belangrijke functiewissels, nieuwe aanwervingen, promoties… binnen de fleetsector. De ideale update voor de wagenparkbeheerder om op de hoogte te blijven van nieuwe contactpersonen en functies in de fleetwereld.

Alle info van het jaarboek, de magazines en de functiewissels worden ook op het internet opgenomen, waardoor het fungeert als een handig en volledig werkinstrument voor de fleetmarkt. De fiches met bijhorende advertenties uit het jaarboek zijn via een handige zoekrobot terug te vinden op FLEET.be.</p>

 

</p>page-icon-47859FLEET in Belgium
(info-verschijningsdata-tarieven-aanlevering)