Op 5 november organiseerde Effective Media voor het eerst het congres ‘Future Repair, Repair the Future’. De uitdaging was om enerzijds de schadeherstelsector en anderzijds verzekeraars, leasemaatschappijen, onderwijs en fleet & mobility managers samen te brengen.

Sam Sluismans, partner bij Deloitte, opende het congres met zijn presentatie ‘The Future of Mobility’. Marcos Malzone, Vice President Product Management bij Solera, gaf een technische presentatie over kunstmatige intelligentie (AI) en Big Data.

Vervolgens was het tijd voor een debat met als moderator Philip De Paepe, hoofdredacteur van FLEET magazine. De deelnemers: Hans De Cuyper (Assuralia) – Luc Pissens (Fleet & Mobility Managers) – Miel Horsten (Renta) – Wouter Lutin (Thomas More Hogeschool) – Koen Valckenier (GoSmart Repair) – Frank Peeters (Schadenet) – Sarah Timmermans (Carglass Bodywork).

Tijdens het debat gingen we op zoek naar de common ground waarop een partnership naar de toekomst versterkt kan worden. Na het debat werden de discussies verder gezettijdens het netwerkgedeelte van het congres, dat zo’n 250 mensen bijeenbracht.

Opdracht volbracht, zoals u kan lezen in de samenvatting op FLEET.be en op de sociale media (LinkedIn, Facebook en Twitter)!

Een uitvoerig verslag kan u lezen in het magazine FLEET dat eind november verschijnt.

Klik hier om u gratis te abonneren op het magazine FLEET.

Ontdek in deze video de sfeer en de inhoud van het eerste congres ‘Future Repair, Repair the Future’.