Effective Media en de redactie van FLEET organiseerden onlangs de derde editie van Let’s Talk FLEET! in samenwerking met LeasePlan.

Meer dan 300 mensen namen deel aan het debat in Technopolis (Mechelen) met als thema ‘Elektrisch rijden: voor of tegen?’

Dit debat, onder leiding van FLEET-hoofdredacteur Philip De Paepe, bracht specialisten uit de automobiel en elektrische mobiliteit samen: Bart Massin (Stroohm), Alain De Cat (Powerdale), Philippe Casse (autohistoricus), Mark Pecqueur (Thomas More Hogeschool), Louis Sileghem (Universiteit Gent), Adwin Martens (Waterstofnet) en Gert Verhoeven (autojournalist).

Een kort verslag van dit debat werd gepubliceerd op FLEET.be en de sociale media (LinkedIn, Facebook en Twitter). Dit debat was ook het onderwerp van de coverstory van het FLEET magazine dat eind november verschijnt.

Klik hier om u gratis te abonneren op het magazine FLEET.

Een ander kanaal om de conclusies van dit debat te ontdekken: het tijdschrift Intentions, uitgegeven door LeasePlan en geproduceerd door Effective Media.

In de marge van dit debat kon elke deelnemer de vreugde van elektrisch rijden ontdekken. Effective Media ondersteunde LeasePlan bij de organisatie van de eerste EV-dag, die maar liefst 20 elektrische wagens (auto’s en lichte bedrijfsvoertuigen) samenbracht.

Hier zijn enkele sfeervolle foto’s van deze (hoog)spannende dag!